NEASMS

Βγήκε από την γραμμή παραγωγή το τελευταίο Dodge SRT Demon [vid]

Μετά από 3.300 μονάδες ο τελευταίος «δαίμονας» της Dodge θα δημοπρατηθεί παρέα με μια Viper τον επόμενο μήνα στο Κονέκτικατ…

Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1,65 εκ. δολάρια (τόσα είχε πιάσει πριν από τρία χρόνια σε παρόμοια δημοπράτηση μία Dodge SRT Hellcat). Το Dodge Challenger SRT Demon όπως είναι η πλήρης ονομασία του παρουσιάστηκε πέρσι στην έκθεση της Νέας Υόρκης και από την πρώτη στιγμή δημιούργησε έναν απίστευτο θόρυβο γύρω από το όνομά του. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά ήταν άκρως εντυπωσιακά, καθώς ο V8 6.2 HEMI με κομπρέσορα απέδιδε 840 άλογα.

Από την αρχή πάντως σχεδιάστηκε για να φτιαχτεί σε μικρό αριθμό αυτοκινήτων, μόλις 3.300 μονάδες. Η ζήτηση ήταν και παραμένει τεράστια, ιδίως αν αναλογιστούμε την εξαιρετικά χαμηλή τιμή του και οι λίστες γέμισαν με υποψήφιους πελάτες με μεταπωλητική αξία τρεις και τέσσερις φορές παραπάνω από την αρχική αξία. Επίλογος λοιπόν για το Demon που έχει τα 0-96 χλμ./ώρα σε μόλις 2,3 δλ. με τα 0-400 μέτρα να καλύπτονται σε μόλις 9,65 δλ. με ταχύτητα εξόδου 225 χλμ./ώρα!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!