NEA

Περισσότερες φωτογραφίες από νέο Suzuki Jimny

Οι Ιάπωνες θα αποκαλύψουν το φθινόπωρο την 4η γενιά Jimny με τις πωλήσεις στην Ευρώπη να ξεκινούν αρχές 2019.

Έτσι όπως πάει το πράγμα θα έχουμε μία πλήρη αποκάλυψη του αυτοκινήτου από φωτογραφίες που διαρρέουν συνεχώς στο διαδίκτυο. Αυτή την φορά το πρασινωπό Jimny μας έρχεται από ένα post στο Facebook και επιβεβαιώνει πως το νέο Suzuki θα έχει μία κυβιστική 4×4 άποψη με κόμπακτ διαστάσεις και έκδοση και με μαλακή οροφή.

Βασικό χαρακτηριστικό μπροστά είναι οι στρόγγυλοι προβολείς, ενώ πίσω ανάλογα σοβαρότυπη είναι η σχεδίαση. Στο εσωτερικό αναμένεται να δούμε το βασικό μοτίβο του Ignis, όταν οι κινητήρες αναμένεται να είναι ο τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικός των 1.200 κ.εκ. και ο τρικύλινδρος turbo Boosterjet των 1.000 κ.εκ.

Το νέο Jimny θα διατηρήσει την off-road κληρονομία του και όπως και η προηγούμενη γενιά του, έτσι και η νέα θα έχει ένα εξελιγμένο πλαίσιο τύπου σκάλας και φυσικά τετρακίνητες εκδόσεις. Παρακάτω θα βρείτε τις φωτογραφίες που έχουν τρέξει έως σήμερα στο διαδίκτυο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!