NEA

H Audi εκτιμά πως τα SUV θα έχουν τις μισές της πωλήσεις έως το 2025

Για την Audi το πρώτο τετράμηνο του 2018 είναι ενδεικτικό του τι θα ακολουθήσει, καθώς ήδη έχει πουλήσει 287.500 μοντέλα αυτής της κατηγορίας, αριθμός που αντιστοιχεί στο 36,6% των συνολικών της πωλήσεων.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, η εταιρία υπολογίζει ότι τα SUV θα είναι η πιο σημαντική κατηγορία για την παραγωγή της, καθώς θα ξεπερνούν το 50% των συνολικών της πωλήσεων. Μάλιστα ο στόχος αυτός έχει ήδη επιτευχθεί στην Βόρεια Αμερική, όπου όλα τα μοντέλα της σειράς Q αντιστοιχούν από τώρα στο 51% των πωλήσεων της εταιρίας.

Το πιο επιτυχημένο μοντέλο από τα SUV της Audi είναι το Q5, με συνολικά 125.750 πωλήσεις από τις αρχές του έτους σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία μάλιστα αναμένεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις της (ιδίως σε αγορές όπως ΗΠΑ ή Κίνα) με την άφιξη του νέου μεγάλου Q8 που θα γίνει προς τα τέλη της χρονιάς.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!