NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με έως 200 ίππους και νέα ανάρτηση το επόμενο Audi A1

Η Audi συνεχίζει να δίνει, με το σταγονόμετρο, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες γύρω από το νέο της μικρό. Όσο για την ώρα της πλήρους αποκάλυψης, πλησιάζει.

Δεν πάνε πολλές μέρες από την αποκάλυψη του πρώτου teaser video για το νέο Α1 και η Γερμανική εταιρία ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά με μία θολή εικόνα που έχει το περίγραμμα του αυτοκινήτου στο βάθος και μία μπάλα να ταράσσει το νερό πάνω στο οποίο βρίσκεται. Δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό αντανακλά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στη Ρωσία, ο κυματισμός όμως του νερού θα μπορούσε κάλλιστα να παραπέμπει στις ταλαντώσεις και την κίνηση μίας ανάρτησης…

Στη νέα αυτή «διαρροή» μέσω facebook, η Audi αποκαλύπτει ότι η κορυφαία έκδοση του επόμενου Α1 θα έχει ισχύ 200 ίππων, ενώ το μοντέλο θα φέρει μία νέα ανάρτηση. Θεωρώντας σχεδόν δεδομένο ότι το αυτοκίνητο θα κρατήσει τη διάταξη McPherson μπροστά, δεν γνωρίζουμε αν θα αλλάξει τον ημιάκαμπτο άξονα πίσω με μία ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, ή θα κρατήσει τη γενική φιλοσοφία, με νέα όμως μέρη και γεωμετρία. Όπως και να έχει, πλέον δεν μετράμε πολύ καιρό για την επίσημη παρουσίαση, όπου θα λυθούν όλες αυτές οι απορίες.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!