NEA

Και κουπέ έκδοση για την Porsche Cayenne

Οι πωλήσεις της Cayenne Coupe θα ξεκινήσουν πιθανότατα μέσα στο 2019, ενώ ο προγραμματισμός θα περιλαμβάνει και Macan Coupe.

Με τα SUV να γίνονται μόδα που δεν περνά, η Porsche θα λανσάρει μία πιο σπορ έκδοση της Cayenne. Όπως βλέπουμε και από το rendering της rmcardesign θα υιοθετεί στο διαφοροποιημένο πίσω μέρος της το στυλ της Panamera, με την έντονα κεκλιμένη οροφή και τα χαρακτηριστικά της φώτα, που θα της προσδίδουν ένα ακόμα πιο δυναμικό στυλ.

Η βασική έκδοση θα έχει κάτω από το καπό της τον bi-turbo V6 των 2,9 λίτρων με 440 ίππους. Η top θα είναι επίσης bi-turbo με χωρητικότητα 4,0 λίτρα και με απόδοση στα 550 άλογα και 700 Nm. Κινητήρες πετρελαίου κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρχουν (λόγω του σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου), ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για plug-in υβριδική έκδοση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!