NEA

Facelift για το Audi A4 Sedan & Avant

Το A4 περνά από την πρώτη του αισθητική ανανέωση ώστε να αποκτήσει νέα προοπτική και λίγο πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση…

Η αλήθεια είναι πως το A4 έχει περάσει στην αφάνεια κυρίως λόγω της συγκρατημένης και μάλλον αδιάφορης σχεδίασης του αμαξώματος. Διότι το εσωτερικό είναι ένα από τα πιο hightech που υπάρχουν στην κατηγορία και πέρα από κάποιες λεπτομέρειες και την αναβάθμιση του συστήματος infotainment και την προσθήκη κάποιων συστημάτων υποβοήθησης, δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές.

Εξωτερικά το ανανεωμένο A4 απέκτησε επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, καθώς και ένα πιο εμφατικό εμπρός μέρος για τα επίπεδα εξοπλισμού και στυλ design και sport. Με τονισμένους αεραγωγούς, αλλά και ζάντες νέας σχεδίασης (διάσταση από 16 έως και 19 ίντσες). Η εμφάνιση είναι ακόμη πιο σπορ στην S-Line, που με τη σειρά της έχει διαφορετικούς, ακόμα πιο επιθετικούς προφυλακτήρες. Ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού διαφοροποιείται και η μάσκα Singleframe.

Νέο είναι το επίπεδο εξοπλισμού S line Competition, που ξεχωρίζει από το λογότυπο της Audi στις πίσω πόρτες και στη συνέχει και από κάποιες λεπτομέρειες, που στο Avant π.χ. περιλαμβάνουν και πίσω αεροτομή αλά RS.

Στους κινητήρες ο βασικός 1.4 TFSI αντικαθίσταται από τον καινούργιο 1.5 TFSI με επίσης 150 ίππους, ενώ ο δίλιτρος TDI θα αποδίδει 122, 150 και 190 ίππους. Κορυφαίος πετρελαιοκινητήρας θα είναι ο 3.0 TDI με 231 και 286 ίππους, ενώ η πιο σημαντική εξέλιξη είναι πως όλοι οι κινητήρες του ανανεωμένου Audi A4 θα είναι ήπιοι υβριδικοί (mild hybrid) με σύστημα γεννήτριας μίζας με ιμάντα. Η διάθεση του ανανεωμένου Audi A4 στη χώρα μας αναμένεται να ξεκινήσει από το φθινόπωρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!