NEA

Το Audi E-Tron έχει έως πέντε οθόνες!

Πέρα από τις τρεις στάνταρ οθόνες, το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής της Audi έχει ακόμη δύο για τους εξωτερικούς καθρέπτες…

Όπως είχαμε γράψει το Audi e-Tron αναμένεται να είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που αντί για τους κλασικούς εξωτερικούς καθρέπτες προαιρετικά θα εξοπλίζεται με κάμερες. Των οποίων η θέα θα απεικονίζεται σε δύο ακόμη οθόνες στις πόρτες που προβάλλουν τις σχετικές γωνίες για τον οδηγό.

Η χρήση καμερών έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους κανονικούς καθρέπτες, αφού πέρα από την μεγαλύτερη γωνία κάλυψης, μπορούν να ζουμάρουν, ενώ μπορούν επίσης να έχουν και πολλές διαφορετικές στάνταρ ρυθμίσεις, όπως για το παρκάρισμα, την όπισθεν, την κίνηση στον αυτοκινητόδρομο κ.λπ. Ενώ εκτός των άλλων εξαλείφουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το φαινόμενο του τυφλού σημείου.

Η προγραμματισμένη επίσημη παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου ευρείας παραγωγής της Audi ήταν να γίνει στις 30 Αυγούστου, στις Βρυξέλλες. Ωστόσο, η παρουσίαση αναβλήθηκε ελέω της σύλληψης του Rupert Stadler από τις γερμανικές αρχές και πιθανότατα θα γίνεις τις ΗΠΑ αργότερα. Πάντως, η διάθεση του Audi e-Tron θα ξεκινήσει αρχές 2019 στην πικάντικη τιμή των περίπου 80.000€.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!