NEA

Citroen: Νέα προσφορά «Summer Smile Days»

Γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Citroen προσφέρει όλα τα μοντέλα της σε ειδικές προνομιακές τιμές, αποκλειστικά για τους υποψήφιους πελάτες της!

CITROËN SUMMER SMILE DAYS, από τις 9 μέχρι τις 27 Ιουλίου! Ειδικές Τιμές, αποκλειστικά ΑΤΟΚΑ χρηματοδοτικά προγράμματα και 5 χρόνια εγγύηση, στα αγαπημένα μοντέλα CITROËN!

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων CITROËN ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen, www.citroen.gr, ή τη σελίδα http://c3.citroen.gr/aircross/offers/.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν η Citroen δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να απολαύσουν και τις διακοπές τους και το ολοκαίνουργιό τους αυτοκίνητο … πιο εύκολα από ποτέ!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!