NEASMS

Σε μόλις 40 μονάδες η Bugatti Divo!

H σπέσιαλ Bugatti θα παρουσιασθεί στις 24 Αυγούστου, στην Καλιφόρνια σε μία ειδική εκδήλωση με την ονομασία «The Quail – A Motorsports Gathering».

Παρόλο που η γαλλική εταιρία θέλει να διασκευάσει τις εντυπώσεις και να αναφέρεται στην Divo δίχως να κάνει λόγο στην Chiron, το νέο της hypercar δεν υπάρχει περίπτωση να μην βασίζεται πάνω σε αυτή (στην Chiron). Ο λόγος είναι πολύ απλός: για να δικαιολογηθούν τα 5 εκατομμύρια ευρώ που ζητά η Bugatti για κάθε μία Divo. Περίπου τα διπλάσια δηλ. από μία κανονική Chiron!

Το σίγουρο είναι πως και η Divo θα ξεπουλήσει με την Bugatti να ενισχύει γερά το ταμείο της. Αυτή την φορά χρησιμοποιώντας την επωνυμία του Albert Divo, ενός Γάλλου οδηγού αγώνων που την δεκαετία του 1920 είχε κατακτήσει δύο φορές το θρυλικό Targa Florio.

Όσον αφορά στο αυτοκίνητο αυτό που αναμένεται είναι μία εξελιγμένη αεροδυναμική για βέλτιστο downforce, ακόμη πιο hardcore στήσιμο για περισσότερα g πλευρικής επιτάχυνσης και καλύτερες επιδόσεις (0-100 κάτω από 2,5 δλ, 0-200 σε λιγότερο από 6,5 δλ.) με σύμμαχο και το ελαφρύτερο σασί.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!