NEA

Πρώτη γεύση από νέο DS 3 Crossback

Εδώ βλέπετε τα πρώτα σκίτσα που κατατέθηκαν μαζί με την σχετική πατέντα κατοχύρωσης για το επερχόμενο SUV της DS Automobiles.

Το DS 3 Crossback θα παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο στο Παρίσι με τις πωλήσεις στην ελληνική αγορά να ξεκινούν από το επόμενο έτος. Θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CPM του ομίλου PSA και θα εφοδιάζεται με τους PureTech κινητήρες και προφανώς με το νέο diesel 1.500άρη. Μετά το 2020 θα λανσαριστεί και ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία στα 300-400 χιλιόμετρα.

Αισθητικά το DS 3 Crossback θα εναρμονίζεται με το μεγαλύτερο DS7 Crossback. Μπροστά με την πολυγωνική μάσκα και τα φώτα LED ημέρας, ενώ πίσω τα πράγματα είναι πιο λιτά και μοντέρνα, με τις διπλές εξατμίσεις να είναι μάλλον στοιχείο ακριβότερων και πιο γρήγορων εκδόσεων. Στο εσωτερικό θα ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η μεγάλη οθόνη αλά tablet η οποία είναι τοποθετημένη στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!