NEA

Το νέο «παπί» της Honda!

Το ABS θα είναι στάνταρ, ενώ οι πωλήσεις στις ΗΠΑ θα ξεκινήσουν κατά τη διάρκεια του 2019 με τιμή εκκίνησης της 3.599 ευρώ.

Εδώ βλέπετε τις επίσημες φωτογραφίες του Super Cub που ουσιαστικά θα αντικαταστήσει το δημοφιλές δίκυκλο που στις περίπου έξι δεκαετίες πορείας του έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια φορές. Οπτικά το νέο παπί συνδυάζει το κλασικό σχήμα, με μονόσελο, με εκείνο ενός σκούτερ διατηρώντας πάντα το ρετρό αυθεντικό του στιλ.

Κορυφαία έκδοση της γκάμας του σύγχρονου Super Cub θα είναι η C125 με έναν μονοκύλινδρο αερόψυκτο κινητήρα χωρητικότητας 124,9 κ.εκ. Θα συνδυάζεται με ένα ημιαυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων (με φυγοκεντρικό συμπλέκτη), ενώ ο επιλογέας ταχυτήτων θα βρίσκεται κλασικά μπροστά αριστερά. Αξιοσημείωτο είναι πως το νέο παπί θα έχει σύστημα keyless για να παίρνει μπροστά χωρίς κλειδί, ενώ από του χρόνου θα κυκλοφορήσει και στις ΗΠΑ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!