NEASMS

Έρχεται το ηλεκτρικό Kia Niro αρχές 2019 με αυτονομία 450 χιλιόμετρα!

Στην χώρα μας αναμένεται το νέο Niro EV να κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2019 με το ηλεκτρικό να φτάνει σε αυτονομία έως τα 450 χιλιόμετρα!

Το νέο Kia Niro κυκλοφορεί εδώ και καιρό στην Ευρώπη ως υβριδικό και plug-in υβριδικό μοντέλο. Στην Κορέα κυκλοφορεί ήδη και η ηλεκτρική του έκδοση e-Niro, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην Ευρώπη τον Οκτώβριο στο Παρίσι. Κατόπιν θα ακολουθήσει το λανσάρισμα του στις αγορές, όπως και στην εγχώρια που το αναμένουμε ως η EV το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους (τα υβριδικά ενδέχεται να έρθουν τέλη 2018).

Παρά το crossover σχήμα του, το Niro EV (ή e-Niro) αναμένεται να αποτελέσει τον αντίπαλο του Nissan Leaf με τιμή πώλησης που θα ξεκινά στα ίδια περίπου επίπεδα (κάπου στις 32.000-35.000 ευρώ). Αυτή η τιμή θα αφορά στην έκδοση με την μπαταρία των 39,2 kWh που θα δίνει μία αυτονομία στα 300 χιλιόμετρα. Υπάρχει και μία μεγαλύτερη των 64 kWh με αυτονομία έως 450 χλμ. που και στις δύο περιπτώσεις θα τροφοδοτείται με ενέργεια ένας ηλεκτροκινητήρας ισχύος 204 ίππων. Περισσότερα, προσεχώς!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!