NEA

Με ρετρό αμερικάνικο στιλ το SCG 006

H αμερικανική εταιρία Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG)που ανήκει στον πάμπλουτο τραπεζίτη Glickenhaus αποφάσισε να προχωρήσει στην κατασκευή ενός διαφορετικού ρετρό supercar.

Καιρό είχαμε να ακούσουμε για την μικρή αμερικάνικη εταιρία που μας έχει απασχολήσει παλιότερα με τα SCG 004 και SCG 003. Τώρα επανέρχεται με το SCG 006, ένα αυτοκίνητο που θυμίζει πολλά από τα σχεδιαστικά μοτίβα της δεκαετίας του 60 (π.χ. κάποιες Ferrari 275 GTS ή αμερικανικές Shelby Cobra).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το SCG 006 θα κινείται από έναν V8 χωρητικότητας 6,2 λίτρων με 660 άλογα και με την κίνηση να περνά στους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων. To μοτέρ είναι αυτό που κινεί και την Corvette.

Πέρα από το roadster θα υπάρξει και κουπέ SCG 006, όπως και μία hardcore έκδοση με την ονομασία GT4. Όσο για την τιμή αυτή θα ξεκινά από τα 400 χιλιάρικα δολάρια με συνολικό όγκο παραγωγής στα 200-300 αυτοκίνητα, μιας και οι Αμερικανοί τρελαίνονται για ρετρό σπορ μοντέλα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!