NEASMSΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από 15.110 ευρώ το ανανεωμένο Honda Jazz – Νέος diesel για το Civic

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω θέρους, η Honda όμως δεν δείχνει να κάνει διακοπές, καθώς προχωράει σε δύο σημαντικές προσθήκες στη γκάμα της.

Η πρώτη έχει να κάνει με την ανανέωση του Jazz. Το δημοφιλές supermini της Honda, πέρα από το απαραίτητο φρεσκάρισμα στην εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση, φέρνει τον καινούριο 1.500άρη κινητήρα της εταιρίας, που δίνει νέα δυναμική στο όλο σύνολο. Οι τιμές διάθεσής του ξεκινούν από τα 15.110 ευρώ, για τη βασική εξοπλιστικά έκδοση 1.3 Trend. Αμέσως μετά ακολουθεί η έκδοση εξοπλισμού Comfort, στα 17.670 ευρώ (ή 19.250 ευρώ, αν επιλέξει κανείς το κιβώτιο CVT), ενώ κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση είναι η Elegance, η οποία ξεκινά από τα 19.250 ευρώ για το μηχανικό κιβώτιο και αγγίζει τα 20.650 ευρώ για το κιβώτιο CVT.

Για όσους τώρα επιλέξουν το Jazz με το νέο, ισχυρότερο κινητήρα των 1.5 λίτρων, υπάρχει μία, πλούσια, έκδοση εξοπλισμού, η Dynamic, η οποία κοστίζει 20.250 ευρώ για όσους την επιλέξουν με μηχανικό κιβώτιο και 21.650 ευρώ για αυτούς που προτιμούν την άνεση του CVT.

Αναφορικά με το Civic, η Honda πρόσθεσε στη γκάμα του αυτοκινήτου ένα νέο μηχανικό σύνολο. Ένα diesel κινητήρα 1.6 i-DTEC ο οποίος αποδίδει 120 ίππους ισχύος και 300 Nm ροπής. Αυτός, στο νέο κύκλο δοκιμών WLTP, χαρίζει μέση κατανάλωση 4.5 λίτρα/ 100 χλμ. και 117 gr CO2. Η τιμή του Civic με το συγκεκριμένο κινητήρα στην έκδοση εξοπλισμού Comfort (που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και σύστημα πλοήγησης) κυμαίνεται στα 22.120 ευρώ. Το ίδιο μοντέλο, στην έκδοση Elegance τιμάται 25.250 ευρώ. Αργότερα, μέσα στον Αύγουστο, θα προστεθεί και μία επιπλέον, αυτόματη έκδοση με κιβώτιο 9 σχέσεων.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!