ΔΙΑΦΟΡΑ

Δέκα φίλοι της SEAT ρίχνουν μία πρώτη ματιά στο νέο Tarraco

Το Tarraco ολοκληρώνει τη γκάμα SUV της SEAT που κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 18 Σεπτεμβρίου στη Tarragona!

“Beastlie”, “stupenda”, “magnifique”, “schön”, “enorme”. Διαφορετικές λέξεις σε διαφορετικές γλώσσες αλλά με την ίδια σημασία. Η SEAT έδωσε την ευκαιρία σε δέκα φίλους της μάρκας από όλο τον κόσμο να ρίξουν μία πρώτη ματιά στο νέο SEAT Tarraco. Προερχόμενοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία, θαύμασαν από κοντά το τρίτο SUV της μάρκας πριν την παγκόσμια παρουσίαση του.

Αφού έλαβαν πρόσκληση να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στο Martorell, βρέθηκαν μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη. Τους έδωσαν κωδικοποιημένες οδηγίες και μπήκαν σε ένα ελαφρώς φωτισμένο δωμάτιο: «Πήγαινε, κάθισε και απόλαυσε». Ανά ζευγάρια πέρασαν μέσα στο αμφιθέατρο της εταιρείας όπου μπορούσαν να διακρίνουν μόνο τις καρέκλες τους. «Γιατί είναι τόσο σκοτεινά; Δεν βλέπω τίποτα», λέει με απορία ένας από τους επισκέπτες. «Τι συμβαίνει εδώ;», προσθέτει ο δεύτερος.

Ένα σκούρο κάλυμα τραβιέται και αποκαλύπτεται η έκπληξη: «Τι κομψή σιλουέτα – είναι εκπληκτικό!», λέει ένας από τους επισκέπτες. Εκτός από την σχεδίαση άλλα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η στιβαρότητα και το μεγάλο του μέγεθος. «Είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο περίμενα. Θα είναι εξαιρετικό για τις καθημερινές μου ανάγκες», λέει ο ενθουσιώδης φίλος από τη Γαλλία. «Το θέλω!», αναφώνησε μία φίλη της μάρκας που ταξίδεψε από το Ηνωμένο Βασίλειο με τη κόρη της.

Tarraco, η Tarragona στα λατινικά, είναι το πρώτο όνομα μοντέλου SEAT που επιλέχθηκε μέσω λαϊκής ψηφοφορίας με τη συμμετοχή περισσότερων από 146.000 φίλων της μάρκας στη τελική φάση της πρωτοβουλίας #SEATseekingName.

Με το νέο SEAT Tarraco, το οποίο θα παρουσιαστεί στη Tarragona στις 18 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία λανσάρει ένα ακόμη νέο μοντέλο, στα πλαίσια της μεγαλύτερης προϊοντικής επιθετικής πολιτικής και ολοκληρώνει τη γκάμα SUV που σήμερα αποτελείται από το Arona και το Ateca. Η επιθετική προϊοντική πολιτική της SEAT ξεκίνησε το 2016 με το λανσάρισμα του Ateca, συνεχίστηκε το 2017 με το νέο Leon, τη 5η γενιά Ibiza και το νέο Arona crossover. Το νέο SEAT Tarraco θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στις αρχές του 2019.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!