NEA

Skoda Citigo με δωρεάν το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

To Citigo προσφέρεται έναντι 9.580€ με δωρεάν το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων στην 3θυρη έκδοση Active των 60 ίππων. Η συγκεκριμένη προσφορά έχει περιορισμένο χρόνο διάρκειας.

Η κίνηση στην πόλη γίνεται παιχνίδι, με το Citigo να αποτελεί πλέον την ιδανική πρόταση για οικονομική, ασφαλή και τώρα ακόμα πιο άνετη και ευχάριστη μετακίνηση στις μεγαλουπόλεις. Με βάρος λιγότερο από 30 κιλά, το αυτόματο κιβώτιο (γνωστό ως ASG) είναι ένα από τα ελαφρύτερα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων που κατασκευάστηκαν ποτέ. Παράλληλα, με αυτό επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καθώς η κατανάλωση βενζίνης είναι μειωμένη κατά 0,1 του λίτρου ανά 100 χλμ., σε σχέση με το χειροκίνητο (4,3 έναντι 4,4 λ./100 χλμ.).

To νέο Skoda Citigo, με μήκος 3,597 μ., πλάτος 1,645 μ. και ύψος 1,478 μ. (το 5-θυρο μοντέλο) είναι ένα από τα μικρότερα αλλά πλέον ευρύχωρα αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Με νέο design στο καπό και τον προφυλακτήρα, ανακαινισμένα φώτα ομίχλης, φώτα ημέρας LED και νέα γρίλια ψυγείου στην κλασική γραμμή  Skoda, είναι και από τις πιο κομψές παρουσίες στην πόλη. Στο εσωτερικό, εντυπωσιάζουν οι άφθονοι χώροι για την κατηγορία και οι πολλές ‘SIMPLY CLEVER’ λύσεις που κάνουν τη ζωή οδηγού και επιβατών πιο εύκολη.

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός τρικύλινδρος των 999 κ.εκ., 60 και 68 ίππων όταν χρησιμοποιείται ως καύσιμο το φυσικό αέριο. Η ασφάλεια που προσφέρει το μοντέλο είναι κορυφαία για την κατηγορία του. Με πέντε αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, το Citigo έχει να επιδείξει ανάμεσα σε άλλα Break Assist, φρένα έκτακτης ανάγκης, ηλεκτρονικό έλεγχο σταθερότητας (ESC), σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, ηλεκτρονική εμπλοκή διαφορικού (EDL) κλπ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!