NEA

Facelift για το Suzuki Vitara

Το ανανεωμένο Vitara θα παρουσιασθεί επίσημα στο σαλόνι του Παρισιού με τις πωλήσεις να ξεκινούν μερικούς μήνες μετά…

Στο πρότυπο ενός facelift το Vitara περνά από ένα διακριτικό φρεσκάρισμα με το αμάξωμα να φέρει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα, νέας σχεδίασης τροχούς και χρώματα και λοιπές αναβαθμίσεις. Για το εσωτερικό η Suzuki αναφέρει την βελτιωμένη ποιότητα των πλαστικών με περισσότερα μαλακά, ενώ στην φωτογραφία διακρίνεται η έγχρωμη οθόνη του trip computer.

Όπως και στην περίπτωση του S-Cross ο τρικύλινδρος 1.000άρης Boosterjet με τα 111 άλογα θα πλαισιώσει τον επίσης turbo 1.400άρη με τους 140 ίππους και η ατμοσφαιρική έκδοση 1.6 καταργείται. Οι πλουσιότερες εκδόσεις εξοπλισμού θα συνδυάζονται και με τετρακίνηση, με χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ προς το παρόν δεν γίνεται λόγος για έκδοση ντίζελ. Φυσικά πληρέστερος με νέα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού θα είναι ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου. Περισσότερα, προσεχώς!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!