NEA

Τι πρεσβεύει το πρωτότυπο Audi PB-18 e-Tron;

Η επωνυμία του πάντως δεν σημαίνει τίποτα διαφορετικό από το σημείο παρουσίασής του. Το «PB» για το Pebble Βeach και «18» για το 2018.

Υπεύθυνο για την εμφάνιση του PB-18 είναι το νέου στούντιο Malibu Design Loft της εταιρείας, ενώ το σχήμα του θα παραπέμπει και σε παλαιότερα πρωτότυπα (όπως το Audi Avus του 1991). Πάντως, το «18» η Audi το έχει χρησιμοποιήσει και στο R18 LMP, το υβριδικό αγωνιστικό της που έχει κερδίσει τις 24 Ώρες του Le Mans. Οπότε μάλλον υπάρχει και με αυτό κάποιος συσχετισμός. Σχεδιαστικά το πρωτότυπο δείχνει χαμηλό και εντυπωσιακό με την πίσω πτέρυγα να διακρίνεται ελαφρώς.

Μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουμε για το πρωτότυπο που θα παρουσιάσει η Audi στις 23 Αυγούστου (στα πλαίσια του Pebble Beach και στην πίστα της Laguna Seca) είναι πως θα έχει ηλεκτρικό σύστημα πρόωσής. Αργότερα στις 17 Σεπτεμβρίου η Audi θα παρουσιάσει στο San Francisco το E-Tron SUV, το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής (παρακάτω βλέπετε το Audi Avus του 1991!).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!