NEA

Νέο εργοστάσιο στην Ουγγαρία η BMW

Η γερμανική εταιρεία δεν θα είναι πάντως η μόνη με εργοστάσιο στην Ουγγαρία, καθώς ήδη δραστηριοποιούνται στη χώρα η Mercedes, η Audi και η Suzuki, ενώ η Opel έχει εργοστάσιο κατασκευής κινητήρων.

Την τελευταία χρονιά που η BMW είχε χτίσει ένα νέο εργοστάσιο ήταν το 2000 στην Λειψία. Από τότε μέχρι τώρα έχει μείνει στα συνολικά 31 ανά τον κόσμο. Όμως μιας και οι δουλειές πηγαίνουν καλά, τα αυτοκίνητά της πουλάνε και η παραγωγή δεν επαρκεί θα κατασκευάσει ένα νέο στην Ουγγαρία.

Πιο συγκεκριμένα στην πόλη Debrecen, με δυναμικότητα 150.000 μονάδων ετησίως και με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την κατασκευή συμβατικών και ηλεκτρικών μοντέλων στην ίδια γραμμή παραγωγής. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ποια θα είναι αυτά τα μοντέλα, αλλά η συγκεκριμένη δυνατότητα θα υιοθετηθεί και στα υπόλοιπα εργοστάσια του ομίλου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!