NEASMS

Ανανέωση για την Skoda Fabia

Η facelift εκδοχή της Fabia θα κάνει την επίσημη παρουσίασή της στο σαλόνι του Παρισιού με την διάθεση να ξεκινά τις επόμενες εβδομάδες.

To facelift περιλαμβάνει μια πιο εμφατική μάσκα και ένα πιο χαρακτηριστικό πίσω μέρος που εξασφαλίζουν στο Fabia, που έχει συμπληρώσει τέσσερα χρόνια στην αγορά, μια πιο δυναμική εμφάνιση. Σε συνδυασμό με νέες ζάντες που φτάνουν μέχρι και τις 18 ίντσες, ενώ υπάρχει και δυνατότητα διχρωμίας με την οροφή, τους εξωτερικούς καθρέφτες, τις εμπρός κολώνες και τις ζάντες να μπορούν να είναι αντί στο χρώμα του αμαξώματος σε μαύρο, λευκό ή ασημένιο. Στάνταρ είναι τα LED φώτα ημέρας, ενώ υπάρχει προαιρετική επιλογή για LED προβολείς και LED πίσω φώτα.

Στο εσωτερικό καινούργιους είναι οι πίνακας οργάνων με τα πιο ευανάγνωστα στρογγυλά όργανα, έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμα καλύτερα υλικά ενώ αναβαθμισμένο είναι τόσο το σύστημα ιinfotainment όσο και τα συστήματα υποβοήθησης. Οι χώροι δεν έχουν αλλάξει, ενώ έχουν υιοθετηθεί πολλές έξυπνες λύσεις στα πλαίσια του Skoda Simply Clever.

Η νέα γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τέσσερα σύνολα βενζίνης, όλα τρικύλινδρα και 1.000 κ.εκ., με δύο να είναι ατμοσφαιρικά και να αποδίδουν 60 ή 75 ίππους -το πρώτο δύσκολα θα το δούμε στα μέρη μας- και τα άλλα δύο turbo (TSI) με 95 και 110 ίππους. Τα δύο υπερτροφοδοτούμενα έχουν και φίλτρο σωματιδίων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!