NEA

Μπορεί η Seat να γίνει Alfa Romeo;

Οι επικεφαλής στον όμιλο Volkswagen αλλάζουν αλλά το «κόλλημα» με την Alfa Romeο είναι διαχρονικό…

Έτσι αφού δεν μπόρεσαν να την αγοράσουν (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) θέλουν για μια ακόμα φορά να κάνουν τη Seat άμεσο ανταγωνιστή της. Τουλάχιστον αυτό είπε ο νέος ισχυρός άντρας του ομίλου Herbert Diess στο Automotive News και στα πλαίσια των πλάνων αναδιαμόρφωσης του ομίλου. Μάλιστα είπε πολύ εύστοχα πως οι προοπτικές για αυτήν τη μεταστροφή της Seat είναι καλές, καθώς το όνομα της Alfa Romeo σημαίνει πολλά για τους μεγαλύτερους σε ηλικία και τίποτα για τους νεότερους.

Έτσι αν πραγματικά εφαρμοστεί αυτό το πλάνο τα καινούργια μοντέλα της ισπανικής εταιρείας του ομίλου Volkswagen θα γίνουν πιο σπορ, τόσο οπτικά όσο και οδηγικά. Tην ιστορική ιταλική εταιρεία την είχε αναφέρει, όπως γράψαμε και ο αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού της Hyundai Sangyup Lee, που είπε πως θέλει τα μοντέλα της Hyundai να είναι πιο sexy από αυτά της Alfa Romeo.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Καθοτι η Alfa οδηγικά βγαζει ανωτερα αυτοκινητα απο τις BMW MERCEDES AUDI και οπως ειδαμε προσφατως με την Stelvio και σε σχεση με την Macan,βγαζει ανωτερα αυτοκινητα σε οδικη συμπεριφορα και απο την Porsche….Αξιζει να πει καποιος που εχει σώας τας φρενας σε αυτον τον κυριο,οτι αρχικα θα πρεπει να βαλει στοχο να ξεπερασει οδηγικά τις BME MERCEDES AUDI και Porsche και μετα μπορει να βαλει πλωρη να φτασει την Alfa….Εδω η 159 ηταν ανωτερη απο την 3 αρα και την C CLASS της εποχης της και ο κυριος αυτος στην Seat τι ειχε να επιδειξει????Το Toledo????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!