NEA

Πρώτες εικόνες από την BMW Z4

To νέο roadster της BMW πρόκειται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο μακρινό Pebble Beach Concours d’ Elegance στις 23 Αυγούστου.

Ωστόσο διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες που μας δείχνουν μία πρώτη εντύπωση από το μοντέλο παραγωγής που έχει διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό το στιλ Z4 Concept. Μπροστά διακρίνονται οι εντυπωσιακοί προβολείς πλαισιωμένοι από μία σχετικά απέριττη μάσκα με τα πίσω φωτιστικά σώματα να θυμίζουν αρκετά την 8άρα.

Από τις φωτογραφίες επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για μία soft top υλοποίηση, ενώ προς το παρόν, στον λογαριασμό ΙUCUYNI/INSTAGRAM που διέρρευσαν οι φωτογραφίες δεν υπάρχουν εικόνες από το εσωτερικό. Ήδη η BMW έχει ανακοινώσει κάποια teaser στοιχεία για την M40i. H νέα Z4 θα λανσαριστεί εμπορικά αρχές του χρόνου και θα έχει μήκος 4,32 μέτρα και πλάτος 1,86 μέτρα. μήκος 4,32 μέτρα και πλάτος 1,86 μέτρα.

Σε σχέση με την 2η γενιά της Z4 που παράχθηκε από το 2009 έως το 2016 (με συνολική παραγωγή περίπου 115.000 μονάδων στο εργοστάσιο Regensburg της Γερμανίας), το μεταξόνιο των 2,47 μέτρων είναι αντίθετα ελαφρώς μικρότερο ώστε ο οδηγός και συνοδηγός να βρίσκονται πιο κοντά στον πίσω άξονα. Εντελώς νέο θα είναι το εσωτερικό με τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων να ξεχωρίζει από το ταμπλό με iDrive νέας γενιάς και με Operating System 7.0.

Σχετικά με τους κινητήρες οι βασικές εκδόσεις θα έχουν δίλιτρο μοτέρ, ενώ η M40i ένα νέο τρίλιτρο εξακύλινδρο σε σειρά που θα αποδίδει περίπου 350 άλογα. Ανάμεσα στα διάφορα καλούδια της εν λόγω έκδοσης περιλαμβάνεται το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό, τα ενεργητικά αμορτισέρ, οι ζάντες ελαφρού κράματος Μ, τα ενισχυμένα φρένα και η χαμηλωμένη πίσω ανάρτηση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!