NEASMS

Με 800+ άλογα η νέα Alfa Romeo 8C!

Βάσει των τελευταίων πληροφοριών η νέα 8C θα έχει όλα τα εφόδια για να είναι ανταγωνιστική ακόμη και απέναντι στις «αδερφές» Ferrari!

Στην τελευταία του ομιλία που έγινε προς τους μετόχους της εταιρίας ο Sergio Marchionne είχε αναφέρει πως η νέα 8C θα περάσει στην παραγωγή βάσει και του νέου πενταετούς πλάνου. Το βρετανικό Autocar κάνει λόγο για κεντρομήχανη διάταξη με αμάξωμα κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά και με εκτενή χρήση κάρμπον. Το σίγουρο είναι πως το σύστημα θα είναι υβριδικό με έναν ηλεκτροκινητήρα στο μπροστινό άξονα. Ο V6 των 2,9 λίτρων από την Giulia Quadrifoglio.

O εν λόγω κινητήρας βρίσκεται ήδη στους 500 ίππους ενώ θα μπορούσε σχετικά εύκολα να φθάσει και έως τους 600. Και σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα μπροστά η συνολική ισχύς να ξεπερνά τα 800 άλογα. Σχετικά με τις επιδόσεις το 0-100 θα βρίσκεται λογικά κάτω από τα 3 δευτερόλεπτα. Η παραγωγή θα ξεκινήσει σε περίπου 2-3 χρόνια και θα περιοριστεί κάτω από τα 1.000 αυτοκίνητα με τιμή ανάλογη μίας Ferrari 488 Pista.

Στην πίστα του Varano με Alfa Romeo C8 Competizione

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Το σασι της 8C θα ειναι εξ ολοκληρου απο CARBON (οπως και στην 4c)και η τιμη του αυτοκινητου στις Ευρωπα’ι’κες χώρες θα ειναι στις 280.000 ευρω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!