NEA

Η Nissan γιορτάζει στο Monterey, 50 χρόνια επιτυχιών στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στο φετινό Rolex Monterey Motorsports Reunion, η Nissan θα γιορτάσει μισό αιώνα συναρπαστικών επιτυχιών στον μηχανοκίνητο αθλητισμό των Η.Π.Α.

Με περισσότερες από 200 νίκες στο IMSA και 100 και πλέον Εθνικά Πρωταθλήματα στο SCCA, πολλοί από τους θρύλους που οδήγησαν τα Nissan αυτών των επιτυχιών, θα δώσουν το “παρών” στο Monterey. Διάσημοι οδηγοί αγώνων της Nissan και της Datsun θα βρεθούν στην αγωνιστική πίστα, ενώ οι θρύλοι των παρελθόντων επιτυχιών, συμπεριλαμβανομένων των John Morton και Peter Brock, θα παραστούν στη φετινή διοργάνωση.

Οι Morton, Brock και άλλοι παλαιότεροι πρωταθλητές θα παρευρεθούν ως ξεχωριστοί προσκεκλημένοι στο τηλεοπτικό πάνελ “Car Cast” του Adam Carolla, το οποίο θα μαγνητοσκοπηθεί σε χώρο της Nissan, στην καρδιά του paddock της πίστας WeatherTech Laguna Seca.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής κωμικός και ηθοποιός Carolla αγωνίζεται και αυτός στο Monterey, ενώ κατέχει τη μεγαλύτερη συλλογή των αγωνιστικών αυτοκινήτων Nissan και Datsun που είχαν τρέξει στο παρελθόν, με τον διάσημο ηθοποιό Paul Newman, πίσω από το τιμόνι τους.

Η Nissan North America έχει επιμεληθεί μια ειδική συλλογή από 14 αυτοκίνητα στο paddock, τρία εκ των οποίων πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους στις ΗΠΑ: το Nissan R382 που κέρδισε το Grand Prix της Ιαπωνίας το 1969, το μοναδικό στον κόσμο Nissan R390 GT1 και το εκπληκτικό Nissan GT-R50 από την Italdesign.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τις κορυφαίες τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility, με τα Altima και LEAF να βρίσκονται εκεί με το ProPILOT Assist στον εξοπλισμό τους, καθώς και το νέο αγωνιστικό της Formula E, που αποτελεί μια “πρόγευση” της επόμενης γενιάς των Nissan στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!