NEA

Πωλείται μία ακόμη McLaren F1 [vid]

H πιο πρόσφατη πώληση μίας McLaren F1 είχε πετύχει 15,6 εκατομμύρια δολάρια και η αξία του δημιουργήματος του Gordon Murray συνεχίζει να ανεβαίνει…

Στις ΗΠΑ θα πωληθεί μία ακόμη, συγκεκριμένα με το σασί υπ΄ αριθμόν 14 και μια από τις 104 με προδιαγραφές για την αγορά των ΗΠΑ. Το αρχέτυπο χρώμα του αμαξώματος ήταν κίτρινο αλλά μετά από μία ριζική αναπαλαίωση προτιμήθηκε το λευκό και αυτό που ξεχωρίζει την συγκεκριμένη McLaren F1 είναι το αεροδυναμικό πακέτο έκδοσης Le Mans.

Γιατί η McLaren F1 έχει την θέση οδήγησης στην μέση; [vid]

Την τελευταία φορά που είχε αλλάξει χέρια το εν λόγω μοντέλο ήταν το 2006 για μόλις 2 εκατομμύρια δολάρια. Και για να δείτε πόσο έχει ανέβει η αξία του αυτοκινήτου οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα ξεπεράσει τα 22,5 εκ. δολάρια ξεπερνώντας τα 15,6 που είχε ως ρεκόρ μία περσινή πώληση McLaren F1. Πάντως, το ρεκόρ για το ακριβότερο βρετανικό αυτοκίνητο κατέχει μία Aston Martin DBR1 του 1956 που είχε πωληθεί έναντι 22.550.000 δολάρια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!