NEASMS

Στην… απομόνωση οι επιβάτες της Rolls Royce Phantom EWB

Με το πάτημα ενός κουμπιού και τη χρήση ηλεκτροχρωματικών κρυστάλλων το διαμέρισμα για τους πίσω επιβάτες μπορεί να απομονωθεί πλήρως από εκείνο του οδηγού!

Στην έκθεση του Chengdu η βρετανική φίρμα παρουσίασε την Phantom με το επιμηκυμένο μεταξόνιο (EWB) όπου στις αρχοντικές πίσω θέσεις οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν αν θα βλέπουν το δρόμο μπροστά τους ή αν θα κάνουν το κρύσταλλο που τους χωρίζει από τον οδηγό αδιάφανο. Κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει και για τα κρύσταλλα των πλευρικών παραθύρων όσο και του πίσω παρμπρίζ για την απόλυτη απομόνωση.

Παράλληλα υπάρχει και σύστημα ενδοεπικοινωνίας των επιβατών με τον οδηγό, ενώ ο εξοπλισμός της Private Suite περιλαμβάνει δύο οθόνες 12 ιντσών, οι οποίες είναι συνδεδεμένες με το software του αυτοκινήτου ενώ διαθέτουν και θύρες HDMI. Παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα μεταβίβασης εγγράφων ή αντικειμένων μεταξύ των δύο χώρων, διαδικασία που ελέγχεται αποκλειστικά από όσους κάθονται πίσω!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!