NEA

BMW X2 M35i: Αυτή είναι η πρώτη τετρακύλινδρη M Performance

H X2 M35i είναι η πρώτη M με δίλιτρο turbo τετρακύλινδρο που για την περίσταση αποδίδει 306 ίππους και 450 Nm…

Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και τετρακίνηση xDrive, ενώ εξασφαλίζει ένα 0-100 σε μόλις 4,9 δλ. Στάνταρ είναι το εμπρός M Sport διαφορικό για τη βελτίωση της πρόσφυσης, ενώ η λίστα του επιπλέον εξοπλισμού περιλαμβάνει και ενεργητική ανάρτηση με δύο διαφορετικές ρυθμίσεις που επιλέγονται από τον οδηγό. Φυσικά έχουν γίνει και επεμβάσεις τόσο στην ανάρτηση όσο και στο σύστημα διεύθυνσης προκειμένου η απόκριση να είναι πιο άμεση και η σπορ αίσθηση πιο έντονη.

Από κει και πέρα η κορυφαία BMW X2 διαφοροποιείται και οπτικά από τις πιο ταπεινές, τόσο εκτός όσο και εντός. Χαρακτηριστικές είναι οι σκούρες μπλε δαγκάνες των δισκόφρενων, ενώ πίσω υπάρχει τόσο αεροτομή στο πάνω μέρος της τελευταίας πόρτας όσο και διπλές απολήξεις για την εξάτμιση. Η παραγωγή της BMW X2 M35i θα ξεκινήσει το Νοέμβριο, ενώ οι πωλήσεις στην Ευρώπη από την ερχόμενη άνοιξη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!