NEA

Αύριο η αποκάλυψη του DS 3 Crossback

Το πολυτελές σήμα της Citroen θα παρουσιάσει διαδικτυακά και συγκεκριμένα από το στούντιο της εταιρίας στο Παρίσι το ολοκαίνουργιο DS 3 Crossback.

Η προαναγγελία του γεγονός έρχεται μέσω ενός tweet που έκανε ανώτερο στέλεχος της εταιρίας για το μικρότερο SUV της μάρκας. To DS 3 Crossback θα τοποθετείται κάτω από το DS 4 Crossback και θα στοχεύει τόσο στο Audi Q2 όσο και στο Mini Countryman. Ανάμεσα στα εφόδια του θα συγκαταλέγεται το design και η μεταμοντέρνα σχεδίαση της καμπίνας, όπως διατείνεται η γαλλική εταιρία.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη την βάση θα αποτελέσει η νέα πλατφόρμα CMP πάνω στην οποία θα πατήσει και το επόμενο Peugeot 208. Οι κινητήρες αναμένονται οι γνωστοί 1.2 PureTech και ο νέος ντίζελ 1.5 BlueHDi.

Μετά το 2020 θα λανσαριστεί και ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία στα 350-450 χιλιόμετρα. Περισσότερα θα έχουμε με την πλήρη αποκάλυψη του αυτοκινήτου και την επίσημη στις 2 Οκτωβρίου όπου ανοίγουν οι πύλες του σαλονιού στο Παρίσι για τους δημοσιογράφους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!