NEA

To νέο Kia Proceed έχει και GT έκδοση με 204 άλογα

Οι πωλήσεις του Proceed στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσουν λίγους μήνες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου στο Παρίσι…

Το νέο Ceed που ξεκινά το λανσάρισμα του στην χώρα μας αυτές τις μέρες θα έχει μία γκάμα που πλούσια από ποτέ. Και αυτό διότι πέρα από την κλασική Hatchback και την πρακτική Sportswagon πρόσφατα αποκαλύφθηκε το Proceed και αναμένεται και μία crossover. Σχετικά με την Proceed πρόκειται για μία κομψή shooting brake πρόταση που συνδυάζει τρίθυρο στιλ με πεντάθυρη πρακτικότητα.

Το εσωτερικό είναι φυσικό να είναι ίδιο με των υπόλοιπων Ceed με την πρακτικότητα να προσεγγίζει εκείνη του Sportswagon. Ενδεικτικά το πορτμπαγκάζ των 594 λίτρων υπολείπεται μόλις 31 λίτρα του πιο πρακτικού βάγκον ενώ και οι χώροι για τους επιβάτες θα βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα αφού το μήκος του αμαξώματος είναι μόλις 5 χλστ. κοντύτερο (συνολικό στα 4,605 μέτρα).

Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η GT έκδοση με τον 1.6 T-GDI να αποδίδει 204 ίππους (τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένονται). Χαμηλότερα συναντάμε το νέο τετρακύλινδρο 1.4 T-GDI με 140 ίππους και στην βάση τον τρικύλινδρο 1.0 T-GDI με 120 ίππους. Την γκάμα συμπληρώνει ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 CRDi Smartstream των 136 ίππων ενώ ανάλογα με την έκδοση και πέρα από το χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο υπάρχει και το διπλόδισκο με 7 σχέσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!