NEASMS

Νέος turbo V6 και 15 νέες Ferrari έως το 2022

H ιταλική εταιρία συνεχίζει να καταρρίπτει τα ταμπού της και στην επόμενη τριετία θα έχει έναν οργασμό από νέα μοντέλα με τα βασική να φορούν ένα νέο V6.

Στο παρασκήνιο της διοργάνωσης Capital Markets Days η Ferrari ανακοίνωσε τα πλάνα τριετίας που έχουν ως στόχο την διεύρυνση της γκάμας και φυσικά της κερδοφορίας της εταιρίας. Όπως και η McLaren η Ferrari θα κινηθεί σε σειρές μοντέλων. Συγκεκριμένα τις τέσσερις Sport, Gran Turismo, Special Series και τα πιο σπέσιαλ Icona. Πράσινο φως έχει πάρει και ένα hypercar που θα συνεχίσει την παράδοση που φτάνει έως την LaFerrari.

Μέχρι το 2022 το 60% των μοντέλων θα είναι υβριδοποιημένα και με την Purosangue (η πρώτη πεντάθυρη Ferrari!) να έχει το πιο «βαρύ» τεχνολογικά σύστημα. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο νέος turbo V6 που θα έχει mild hybrid τεχνολογία με ισχύ πάνω από 400 άλογα και πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων και καταναλώσεις. Η Ferrari εγγυάται πως η υβριδοποίηση δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο την μοναδική οδηγικά απόλαυση των μοντέλων της. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τους πιστέψουμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!