ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η ZF Automotive επενδύει στα ηλεκτρικά και στην αυτόνομη τεχνολογία [vid]

Μία τεράστια επένδυση που φτάνει τα 12 δισεκατομμύρια ευρώ έχει προγραμματίσει ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας…

Με την ηλεκτροκίνηση να προχωρά η αυτοκινητοβιομηχανία θα αλλάζει σταδιακά σε κάθε επίπεδο και ένας μεγάλος προμηθευτής όπως η ZF επενδύει στις νέες τεχνολογίες. Σύμφωνα με το Bloomberg η γερμανική εταιρεία πρόκειται να επενδύσει 12 δισεκατομμύρια ευρώ μέσα στην επόμενη πενταετία για την περαιτέρω εξέλιξη τόσο της ηλεκτροκίνησης όσο και της αυτόνομης οδήγησης.

Ταυτόχρονα η ηλεκτροκίνηση θα επιτρέψει την απλούστερη παραγωγή αυτοκινήτων και από ανεξάρτητους κατασκευαστές. Σε αυτό το πεδίο θέλει να πειραματιστεί η ZF που έχει προχωρήσει στην εξέλιξη ενός ηλεκτρικού βαν με τεχνολογία αυτόνομης κίνησης. Το εν λόγω βαν θα έχει επαγγελματική χρήση για διανομές στα κέντρα των πόλεων και σε ελεγχόμενο δίκτυο με αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, διαγραμμίσεων, διαβάσεων και όλα τα στοιχεία για κίνηση στον «αυτόματο».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!