NEASMS

Επίσημα το Hyundai i30 Fastback N

Μετά το i30 N και το Veloster N αυτό είναι η τρίτη έκδοση που παρουσιάζει η κορεατική εταιρία συνδυάζοντας πρακτικότητα και επιδόσεις…

Όπως και στο εξαιρετικό i30 N έτσι και στην Fastback έκδοση συναντάμε τον turbo δίλιτρο βενζινοκινητήρα σε δύο εκδοχές: στην βασική με 250 ίππους ή με 275 ίππους στο Performance Package. Η ροπή και στις δύο περιπτώσεις είναι στα 353 Nm αν και για ελάχιστο χρονικό διάστημα ανεβαίνει στα 378 Nm με την διαδικασία του overboost.

Hyundai i30 N Performance [test drive]

Σχετικά με τις επιδόσεις η έκδοση με τα 250 άλογα χρειάζεται 6,4 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα όταν η ισχυρότερη με τα 275 ολοκληρώνει την ίδια μέτρηση σε 6,1 δευτερόλεπτα. Και στις δύο περιπτώσεις η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα, ενώ και στο Fastback υπάρχουν πέντε προγράμματα κίνησης (Eco, Normal, Sport, N και N Custom).

Εξωτερικά το i30 Fastback N είναι πραγματικά εντυπωσιακό και εδώ έχει επιλεχθεί ως χρώμα αμαξώματος το γκρι (σε αντίθεση με το γαλάζιο του hatch). Ιδιαίτερα πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός όταν τα μπάκετ καθίσματα και το σπορ πακέτο τιμονιού-επιλογέα ταχυτήτων και οργάνων συμπληρώνουν την εικόνα του i30 Fastback N που θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του νέου έτους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!