NEASMSΔΙΑΦΟΡΑ

Νέο «Κτήνος» για τον Donald Trump [vid]

Πολύ σύντομα ο Αμερικανός πρόεδρος θα παραλάβει τη νέα του λιμουζίνα για ασφαλέστερες και πιο άνετες μετακινήσεις…

Το καινούργιο «Κτήνος» (από το προσωνύμιο Beast) επίσημα ονομάζεται Cadillac One και βασίζεται ξανά σε ημιφορτηγό της Chevrolet. Οι τελευταίες δοκιμές πραγματοποιούνται πλέον στους δρόμους και σε κανονικές πομπές με την One να μπορεί να φιλοξενήσει τον ειδικά εκπαιδευμένο οδηγό, τον υπεύθυνο ασφαλείας, τον πρόεδρο και 4 φιλοξενούμενους. 

Η θωρακισμένη λιμουζίνα προσφέρει πολύ υψηλά επίπεδα ασφάλειας με πολλά μυστικά συστήματα. Τα τεράστια λάστιχα είναι ενισχυμένα με ανθρακονήματα για να μπορούν να ανταπεξέλθουν και στο βάρος που θα φτάνει μέχρι και τους 9 τόνους. Πάντως, η λιμουζίνα θα μπορεί να συνεχίσει να κινείται ακόμη και με διαλυμένα τα λάστιχα πάνω στις ειδικά σχεδιασμένες ατσάλινες ζάντες.

Είναι σίγουρο πως θα σφραγίζει αεροστεγώς ώστε να υπάρχει προστασία και από τυχόν επίθεση με χημικά η βιολογικά όπλα όταν ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δορυφορικό τηλέφωνο, κάμερα νυχτερινής όρασης, εκτοξευτήρες δακρυγόνων, οπλισμό στο πορτμπαγκάζ, σύστημα παροχής οξυγόνου στην καμπίνα, εξοπλισμό πυρόσβεσης, καθώς και το σύστημα αποθήκευσης μονάδων αίματος του προέδρου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!