NEASMS

Το Smart Forease Concept γιορτάζει τα 20 χρόνια της μάρκας

Στο Παρίσι θα παρουσιαστεί το πρωτότυπο που βλέπετε για να γιορτάσει όχι μόνο τις δύο δεκαετίες Smart αλλά και το πέρασμα στη νέα εποχή…

Η οποία θα είναι καθαρά με ηλεκτρικές εκδόσεις καταργώντας οποιαδήποτε συμβατική. Σχεδιαστικά το Forease μας παραπέμπει εσκεμμένα στα παλιότερα crossblade και forspeed που είχαν παρουσιαστεί αντίστοιχα το 2001 και το 2011. Η βάση του είναι το fortwo cabrio και αποτελεί ένα πρώτο δείγμα γραφής για το ηλεκτρικό μέλλον της μάρκας. Στα ιδιαίτερα γνωρίσματά του συγκαταλέγονται οι κρυφές χειρολαβές και τα ιδιαίτερα roll-bar.

Χαρακτηριστική είναι η ύπαρξη περισσότερων οργάνων -σε σχέση με τις εκδόσεις παραγωγής- καθώς στη θέση των στρογγυλών αεραγωγών στο κέντρο του ταμπλό υπάρχουν δύο επιπλέον. Τα όργανα αυτά προβάλλουν και το περιεχόμενο από την εφαρμογή «ready to», η οποία επιτρέπει στον οδηγό να μοιράζεται το smart με τους φίλους του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!