NEA

Αυτή είναι η ολοκαίνουργια BMW 3!

Μία ακόμη διαρροή έρχεται στην επιφάνεια και μερικές ώρες προτού η νέα «τριάρα» κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Παρίσι…

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν τη νέα σειρά 3 που σχεδιαστικά ακολουθεί την γνωστή πεπατημένη αλλά με μια πιο δυναμική προσέγγιση. Ουσιαστικά πρόκειται για μία εξέλιξη του προηγούμενου καλουπιού που διασκεδάζει η νέα μάσκα, το ανάγλυγο του προφυλακτήρα και οι προβολείς που παραπέμπουν ολίγον σε Z4.

Από το πλάι γίνεται αντιληπτό το ελαφρώς μεγαλύτερο μεταξόνιο και μήκος του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό υπάρχει το πιο πρόσφατο ταμπλό που παραπέμπει σε εξέλιξη της πεντάρας με την κεντρική οθόνη αφής και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Εννοείται πως αργότερα θα υπάρξει και έκδοση Touring με μεγαλύτερους χώρους και πιο οικογενειακό προσανατολισμό.

Η νέα Σειρά 3 βασίζεται στην πλατφόρμα CLAR και οι βασικές εκδόσεις θα είναι οι τρικύλινδρες και τετρακύλινδρες 316i, 318i, 320i και 330i. Οι diesel εκδόσεις θα είναι δίλιτρες με νέο καταλυτικό σύστημα SCR (με AdBlue), ενώ θα συνεχίσει και ο τρικύλινδρος στα 1.500 κ.εκ. και μάλιστα με αυξημένη ισχύ στους 165 ίππους. Σύντομα θα υπάρξει update με νέα στοιχεία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!