NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκαριστική μετωπική με νεκρό οδηγό [vid]

Ο οδηγός του Skoda Fabia σκοτώθηκε επιτόπου μετά από την προσπάθεια μίας Porsche Cayenne να προσπεράσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας…

Το χειρότερο στην επικίνδυνη οδήγηση δεν είναι να παίρνεις εσύ ως οδηγός τα ρίσκα αλλά να βάζεις και τρίτους στην εξίσωση. Στο βίντεο που έδωσε για παραδειγματισμό η αστυνομία της Σλοβακίας θα δείτε μία Ferrari 458 να την κυνηγάει ένας ακόμη πιο ηλίθιος οδηγός της Porsche Cayenne.

Η Ferrari επιχειρεί να προσπεράσει την ασημί Mercedes αλλά ο οδηγός κωλώνει την τελευταία στιγμή αναγνωρίζοντας την κακή του εκτίμηση για προσπέραση με την Porsche να μην προλαβαίνει να φρενάρει και να καταλήγει μετωπικά στον άτυχο οδηγό του Skoda που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ενώ ταξίδευε με την οικογένεια του.

Το εν λόγω περιστατικό όπως και πολλά άλλα δεν τα αναρτούμε στο caroto.gr για περισσότερα views και like αλλά για να θυμόμαστε πόσο υπεύθυνοι πρέπει να είμαστε κάθε φορά που βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι. Τόσο για εμάς τους ίδιους, όσο και για τους υπόλοιπους…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!