NEA

Skoda: Νέες εκδόσεις Karoq Sportline & Scout

Στο σαλόνι του Παρισιού και δίπλα στα Kodiaq RS και Vision RS η τσέχικη εταιρία παρουσίασε δύο επίσης ενδιαφέρουσες εκδόσεις του Karoq…

Το SKODA KAROQ SCOUT είναι έτοιμο για περιπέτειες. Το SKODA KAROQ SCOUT αναλαμβάνει τον ρόλο του νέου περιπετειώδους μοντέλου της γκάμας του KAROQ. Αυτή η νέα εκτός δρόμου έκδοση με την πιο σπορ και δυναμική εμφάνιση θα προσφέρεται στάνταρ με σύστημα τετρακίνησης για όλες τις εκδόσεις κινητήρων. Τα χρώματος ασημί πλαστικά στοιχεία παρέχουν περιμετρική προστασία για το κομψό αμάξωμα τόσο στην πόλη όσο και στα σκληρότερα εδάφη.

Χρωματικές λωρίδες περιβάλλουν τη γρίλια της μάσκας και τα πλαίσια των παραθύρων. Κάτω από τα τονισμένα τόξα των τροχών, η SCOUT έκδοση συνδυάζεται με τροχούς αλουμινίου 18 ιντσών ή προαιρετικά με 19 ίντσες. Το εσωτερικό είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά Piano Black, διακοσμητικές λωρίδες σε σκούρο ανθρακί και καθίσματα με νέες επενδύσεις με κοντράστ ραφές.

Οι δύο κινητήρες πετρελαίου αποδίδουν 110 kW (150 PS) ή 140 kW (190 PS) ενώ ο κινητήρας βενζίνης 1.5 TSI αποδίδει 110 kW (150 PS).

SKODA KAROQ SPORTLINE με βενζινοκινητήρα ισχύος 190 PS. To νέο SKODA KAROQ SPORTLINE έχει επίσης σπορ δυναμική εμφάνιση. Το δημοφιλές κόμπακτ SUV εμπλουτίζεται για πρώτη φορά με αυτή την έκδοση και αποκλειστικά με τον κινητήρα 2.0 TSI (140 kW/ 190 PS). Ως SPORTLINE, η ελκυστική σχεδίαση του KAROQ είναι ακόμη πιο θελκτική με πολλά μαύρα στοιχεία να τονίζουν τη δυναμική του παρουσία.

Τα μαύρα σπορ καθίσματα με την πρωτότυπη υφασμάτινη επένδυση και τις όμορφες – σε αντίθεση – ασημένιες ραφές ενισχύουν την σπορ αίσθηση στο εσωτερικό. Το SKODA KAROQ SPORTLINE είναι διαθέσιμο με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε δυο κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαίου με ισχύ 110 kW (150 PS) ή 140 kW (190 PS).

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!