NEASMS

H νέα Mercedes-AMG A 45 θα έχει από 400 άλογα και drift mode

Η παρουσίαση της AMG A 35 με τους 300 ίππους στο Παρίσι μας δίνει μια γερή πρόγευση από την επερχόμενη top Α-Class.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της AMG, του Tobias Moers, στο περιοδικό Car Advice η νέα Α 45 θα έχει τουλάχιστον 400 άλογα και θα είναι βασισμένη πάνω στο σασί της μικρότερης Α 35 (που βλέπετε και στην φωτογραφία). Φυσικά όλα θα είναι ρυθμισμένα και σεταρισμένα για να λειτουργούν στο μάξιμουμ με το δίλιτρο turbo μοτέρ να αποτελεί το ισχυρότερο που έχει υπάρξει ποτέ.

Για αυτό το λόγο η Α 45 θα έχει ένα νέο ενισχυμένο διπλόδισκο κιβώτιο που δεν θα έχει 7 σχέσεις όπως της Α 35, αλλά μια παραπάνω φτάνοντας τις 8. Επίσης διαφορετικό θα είναι το set-up της ανάρτησης και της τετρακίνησης μιας και θα υπάρχει και ειδικό πρόγραμμα drift (όπως στην E63) για ελεγχόμενες πλαγιολισθήσεις.

Από την άλλη το σύνολο του MBUX θα είναι λίγο διαφορετικό με περισσότερες πληροφορίες και στάνταρ το σύστημα καταμέτρησης των επιδόσεων μέσω τηλεματικής που στην A35 είναι προαιρετικό. Η ισχυρότερη εκδοχή της A-Class και ένα από τα πιο καυτά hatch που έχουν υπάρξει θα παρουσιαστεί κάπου μέσα στο 2019.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!