ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Βρετανίας: O Ogier ανακατεύει την τράπουλα

Με τη νίκη του στην Βρετανία ο Ogier (182 βαθμούς) πλησιάζει τον πρωτοπόρο Neuville (189) και προσπέρασε τον Tanak (168) βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα.

Ο πέντε φορές πρωταθλητής κατάφερε με αυτή του τη νίκη να μειώσει την διαφορά από τον πρώτο Neuville στους μόλις 7 βαθμούς με όλα τα ενδεχόμενα πλέον ανοιχτά. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Latvala ο οποίος έκανε έναν ιδιαίτερα δυναμικό αγώνα, ήταν μπροστά για αρκετές ειδικές, όμως στο τέλος δεν άντεξε στην υπεροχή και την εμπειρία του Ogier. Πίσω του ο άλλος οδηγός της Toyota ο Lappi ο οποίος σε συνδυασμό και με την θέση του Latvala, έφεραν την Toyota και την ομάδα του Μakinen αρκετά μπροστά στο κυνήγι του πρωταθλήματος των κατασκευαστών.

Ο Neuville δεν απέφυγε και πάλι το λάθος που λίγο έλειψε να του κοστίσει πολύ ακριβά. Ωστόσο, τερμάτισε πέμπτος και έτσι κατάφερε να κρατηθεί εμπρός στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Επόμενο ράλι αυτό της Ισπανίας (25-28/10) με την επανεμφάνιση του Sébastien Loeb με Citroen C3 WRC και ενώ απομένουν μόλις δύο αγώνες για να ολοκληρωθεί το φετινό συναρπαστικό πρωτάθλημα (εδώ η βαθμολογία).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!