NEASMS

Στους δρόμους το Peugeot e-Legend;

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά κουπέ και γενικότερα κουπέ που έχουμε δει τελευταία είναι αυτό που παρουσίασε η Peugeot στο Παρίσι…

Πρόκειται για το e-Legend, ένα πρωτότυπο κουπέ που αναβιώνει το εμβληματικό 504 Coupe και που καταφέρνει να τραβά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Μάλιστα αυτό είναι τόσο μεγάλο που έχει βάλει τους ιθύνοντες της Peugeot στην διαδικασία να σκέφτονται ακόμη και την παραγωγή του. Βλέπετε το ρεύμα της εποχής μπορεί να ανήκει από πλευράς πωλήσεων στα SUV, αλλά τα σπορ coupe είναι μεταξύ αυτών των μοντέλων που ενισχύουν το prestige κάθε εταιρίας.

Κάπως έτσι η γαλλική ιστοσελίδα autonews.fr προχώρησε σε pole για το e-Legend και αναμένεται να ξεπεράσει τις 500.000 ψήφους ώστε η Peugeot να αρχίσει να μελετά πιο σοβαρά την παραγωγή του.

Μάλιστα το αφεντικό της εταιρίας Jean-Philippe Imparato έκανε δήλωση στο Twitter επιβεβαιώνοντας πως αν η ψηφοφορία είναι τόσο μεγάλη θα εξετάσουν με κάθε σοβαρότητα την προοπτική να περάσει το e-Legend στους δρόμους. Μάλιστα αυτό θα μπορούσε να γίνει με μία αναβαθμισμένη εκδοχή του υβριδικού συστήματος του 3008 GT Hybrid με μια ισχύ π.χ. στα 230 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!