NEASMS

Πόσα θα δίνατε για να νοικιάζατε μία Bugatti Veyron;

Μια αμερικανική εταιρία νοικιάζει μία Veyron για 4 ώρες με 15.000 δολάρια, ενώ για 8 ώρες με 20.000 δολάρια. Για μια ολόκληρη ημέρα το κόστος είναι στις 30.000 δολάρια!

Η Royalty Exotic Cars από το Las Vegas έχει στην διάθεσή της μία Veyron έκδοσης Mansory που είναι αρκετά ακριβότερη από την απλή Veyron. Αυτή την Bugatti την παραχωρεί από περίπου 60 δολάρια για κάθε λεπτό(!) που περνά μαζί της ο όποιος ενοικιαστής από μία επιλεγμένη ομάδα. Η αμερικανική εταιρία ισχυρίζεται πως το κόστος είναι τόσο υψηλό επειδή κάθε μίλι που γράφει το κοντέρ του αυτοκινήτου αφαιρείται από την αξία μεταπώλησης, ενώ πολύ υψηλό είναι και το κόστος ασφάλισης.

Σίγουρα στην παραπάνω τιμή θα υπάρχει και όριο χιλιομέτρων που θα μπορεί να κάνει ο ενοικιαστής που έχει την ευκαιρία να απολαύσει το hypercar του 1,5 εκ. δολαρίων και να γευτεί την ηδονή των 1.500 ίππων. Και αν σας θυμίζει κάτι η Royalty Exotic Cars είναι επειδή πριν από λίγο καιρό μας είχε πληροφορήσει πως μια αλλαγή λαδιών σε μία Veyron κοστίζει πάνω από 20.000 δολάρια!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!