NEA

Νέο λογότυπο για την Audi;

Μπαίνοντας στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και πιο βαθιά στην συνδεσιμότητα η Audi ενδέχεται να αλλάξει ελαφρώς το λογότυπό της…

To σημερινό λογότυπο με τους τέσσερις ενωμένους κρίκους φυσικά και δεν πρόκειται να αλλάξει αλλά να αποκτήσει μία πιο μινιμάλ σχεδίαση, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη και αν το νέο λογότυπο δεν αντικαταστήσει το σημερινό, αυτό θα χρησιμοποιηθεί μελλοντικά για να διαχωρίζει νέες εκδόσεις μοντέλων με ηλεκτρική κίνηση.

Η ανανέωση των λογότυπων δεν είναι κάτι ασυνήθιστο με τους κατασκευαστές να τα φρεσκάρουν όποτε θεωρήσουν πως είναι απαραίτητα. Οι τέσσερις κρίκοι της Audi υποδηλώνουν την Auto Union που ιδρύθηκε μαζί με τις DKW, Horch και Wanderer το 1932. Η Auto Union πέρασε το 1959 στην κατοχή της Mercedes και το 1966 την εξαγόρασε η Volkswagen. To 2009 είχε περάσει το λογότυπο της από ένα ελαφρύ facelift.

Όταν η Audi ανήκε στην Mercedes!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!