NEA

Porsche Panamera GTS με 460 ίππους

H GTS έκδοση με τον twin-turbo V8 των 4,0 λίτρων δεν αφορά μόνο την κανονική Panamera αλλά και την Sport Turismo.

Για όσους θέλουν κάτι παραπάνω σε ισχύ οι GTS εκδόσεις δίνουν 20 άλογα και 100 Nm παραπάνω, καθώς και ενισχυμένη σπορ αίσθηση. Συγκεκριμένα, στις Panamera GTS και GTS Sport Turismo τα 460 άλογα και 620 Nm περνούν στους τέσσερις τροχούς μέσω διπλόδισκου κιβωτίου με 8 σχέσεις. Το 0-100 ολοκληρώνεται σε 4,1 δλ. και για τις δύο Porsche με το πακέτο Sport Chrono. Το 0-200 σε 15,4 δλ. (15,6 για την Sport Turismo) με την τελική να φτάνει τα 292 χλμ./ώρα (289 η Sport Turismo).  

Το αμάξωμα βρίσκεται κατά 10 χλστ. πιο χαμηλά στο έδαφος, η αερανάρτηση και η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση Porsche Active Suspension Management είναι επαναρρυθμισμένες, ενώ τα φρένα είναι ενισχυμένα με τους μπροστά δίσκους στα 390 χλστ. και τους πισω στα 365 χλστ.

Εξωτερικά υπάρχει η αύρα GTS με διακριτικές επεμβάσεις και ειδικής σχεδίασης ζάντες 20 ιντσών ενώ στο εσωτερικό τη προσοχή τραβά το ντυμένο με αλκαντάρα σαλόνι που εναλλάσσεται όμορφα με το αλουμίνιο. Η Panamera GTS διατίθεται στην γερμανική αγορά από 138.493€ όταν η GTS Sport Turismo ξεκινά από τις 141.349€.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!