NEASMS

Scala θα ονομάζεται ο αντικαταστάτης του Skoda Rapid

Το Scala θα είναι και το πρώτο μοντέλο της τσέχικης μάρκας που δεν θα έχει στο μέσο της πέμπτης πόρτας το λογότυπο αλλά ολογράφως τη λέξη SKODA.

Στα λατινικά η ονομασία του μοντέλου που θα αντικαταστήσει το Rapid σημαίνει πολύ απλά «σκάλα» και ίσως με αυτό τον τρόπο οι Τσέχοι να θέλουν να δείξουν πόσο ψηλά έχουν ανέβει πλέον ως μάρκα. Πάντως, στην χώρα μας θα υπάρξουν αρκετά λογοπαίγνια με μια επιλογή ονομασίας που για εμάς ακούγεται κάπως παράξενη όσο και οικεία.

Όπως έχουμε πει μια πρώτη εικόνα του νέου μοντέλου δίνει το πρωτότυπο Vision RS της έκθεσης στο Παρίσι, ενώ ήδη έχει δοθεί στη δημοσιότητα και μια teaser εικόνα του. Από την οποία ξεχωρίζει μία πεντάθυρη σιλουέτα με μία ελαφριά κλίση στο πίσω μέρος της οροφής. Παράλληλα διακρίνονται μερικώς οι μπροστινοί και κάπως στενοί προβολείς.

Σχεδιαστικά θα έχει μία πιο τολμηρή σχεδίαση με σαφώς πιο σύγχρονο σχήμα και προσέγγιση από το τωρινό Rapid ώστε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μικρομεσαία κατηγορία. Για αυτό θα υπάρχουν αρκετές τεχνολογίες από το Golf, ενώ θεωρείται βέβαιο πως η γκάμα θα ξεκινά από τα 1.000 κυβικά του τρικύλινδρου TSI και πως θα υπάρχουν και κινητήρες diesel. Η διάθεση του Skoda Scala στην Ευρώπη θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2019.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!