SMSΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στην ιαπωνική Calsonic Kansei η Magneti Marelli

H FCA ανακοίνωσε και επίσημα την πώληση της Magneti Marelli έναντι 6,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Μια από τις πιο γνωστές εταιρίες εξέλιξης συστημάτων και βασικός προμηθευτής επί δεκαετίες της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας άλλαξε χέρια και μετά από διεργασίες που είχε ξεκινήσει πριν από μήνες ο Sergio Marchionne.

Στη νέα της εποχή η Magneti Marelli CK Holdings (όπως θα ονομάζεται) θα μειώσει το λειτουργικό της κόστος με μικρότερο αριθμό συνεργείων και αύξηση του προμηθευτικού της πελατολογίου ώστε να ανέβει πάνω από την έβδομη θέση παγκοσμίως που βρίσκεται σήμερα.

Η Magneti Marelli απασχολεί περισσότερους από 65.000 υπαλλήλους με ετήσια τζίρο στα 15,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Την πώληση της εταιρίας υπέγραψε ο νέος CEO της FCA, o Mike Manley. Η Calsonic Kansei είναι μια εταιρία από την Ιαπωνία. Από το 2016 ανήκει στον επενδυτικό όμιλο της KKR & Co που την είχε αγοράσει από την Nissan.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!