NEA

H Ford δείχνει την υβριδική V8 Mustang

Μια Mustang αν θέλει να είναι παραδοσιακή πρέπει να κινείται από έναν V8. Ακόμα και αν είναι υβριδική.

Καμιά φορά τα βίντεο των κατασκευαστών κρύβουν εκπλήξεις, όπως αυτό που η Ford έδωσε στη δημοσιότητα την προηγούμενη Παρασκευή. Και με το οποίο δείχνει κάποια από τα μελλοντικά της πλάνα, για τα οποία προφανώς δεν θέλει να μιλήσει. Στα 37 δευτερόλεπτα λοιπόν μετά την έναρξη του βίντεο κάνει την εμφάνισή της μια Mustang, η οποία δείχνει το γνωστό πλέον σήμα και φαίνεται σαν την τρέχουσα της 6ης γενιάς.

Παρατηρώντας την πιο προσεκτικά και αρκετές φορές καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα πως οι γραμμές του αμαξώματος είναι ελαφρώς διαφορετικές. Παράλληλα μπορεί κανείς να δει πως η μάσκα της είναι καλυμμένη με τρόπο τέτοιο που θυμίζει ηλεκτρικό μοντέλο.

Όταν στη συνέχεια το βίντεο δείχνει τον κινητήρα δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για έναν V8 αλλά ταυτόχρονα εμφανίζεται σε αυτό το μπλε χρώμα που η πολυεθνική εταιρεία χρησιμοποιεί για τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της.

Σύμφωνα με τις φήμες και σε συνδυασμό με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μια υβριδική έκδοση η οποία θα βασίζεται στην τρέχουσα Mustang, θα παρουσιαστεί το 2020 και θα ονομάζεται μάλλον Mach 1. Όπως θα λεγόταν το πλήρως ηλεκτρικό SUV που ήταν εμπνευσμένο από το διάσημο pony car αλλά τελικά απορρίφθηκε ως ιδέα.

Η νέα γενιά της Mustang θα παρουσιαστεί το 2021 και θα βασίζεται στο μεταβλητό πλαίσιο που θα χρησιμοποιούν και οι επόμενες γενιές των Ford Explorer και Lincoln Aviator.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!