NEA

Πρόγραμμα εφαρμογής προληπτικών μέτρων σε αυτοκίνητα Volkswagen Polo σχετικά με την πίσω αριστερή ζώνη ασφαλείας

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα εφαρμογής προληπτικών μέτρων σε αυτοκίνητα Volkswagen Polo.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 4020 αυτοκίνητα Polo, παραγωγής μετά τις 29/10/2016. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, υπάρχει το ενδεχόμενο, όταν το κεντρικό και το αριστερό πίσω κάθισμα είναι ταυτόχρονα κατειλημμένα, σε συγκεκριμένες καταστάσεις κατά την οδήγηση, να απασφαλιστεί ακούσια η ζώνη της αριστερής πίσω θέσης. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Στα επηρεαζόμενα οχήματα, για λόγους ασφαλείας, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται πλέον η μεσαία πίσω θέση έως την εφαρμογή των κατάλληλων τεχνικών μέτρων, για την οποία θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση των ιδιοκτητών, τόσο γραπτώς όσο και μέσω Δελτίου Τύπου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Volkswagen στο τηλέφωνο 210 9981100 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!