ΔΙΑΦΟΡΑ

Τι παρουσίασε φέτος η Mercedes-Benz Ελλάς στην Transport Show;

Την ποικιλία των επαγγελματικών της προτάσεων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι πολυάριθμοι επισκέπτες του περιπτέρου της Mercedes-Benz Ελλάς κατά τη διάρκεια του Transport Show 2018 από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ευρύτατη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes-Benz με πρωταγωνιστές τα νέα μοντέλα της όπως η πρωτοποριακή ναυαρχίδα της Mercedes-Benz, το νέο Actros, τον ηγέτη στην κατηγορία του, το νέο Sprinter, τη νέα δυναμική ελληνική έκδοση X-Class TheRock και το σημείο αναφοράς στην κατηγορία των Υπεραστικών και Τουριστικών λεωφορείων, το νέο Tourismo.

Παράλληλα, παρουσία στο περίπτερο είχαν οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες συνεργείου Mercedes-Benz Customer Services, με οικονομικές λύσεις και εξατομικευμένες προτάσεις για φορτηγά και ελαφρά επαγγελματικά καθώς και οι υπηρεσίες συνεργείου λεωφορείων OMNIplus.

Η διαδραστική πλατφόρμα Roadstars της Mercedes-Benz, που ενώνει τους οδηγούς φορτηγών σε μία δραστήρια κοινότητα, έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες να φωτογραφηθούν στο νέο Actros, να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους σε πραγματικό χρόνο στο Roadstars και να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για το καινοτόμο φορτηγό.

Μεγάλη επισκεψιμότητα είχε και ο εξωτερικός εκθεσιακός χώρος μεταχειρισμένων επαγγελματικών οχημάτων που φιλοξένησε το Truckstore, δίνοντας την ευκαιρία της επιλογής μεταχειρισμένου οχήματος με την εγγύηση της Mercedes-Benz.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε επίσης η ενημερωτική παρουσίαση της υπηρεσίας TruckTraining της Mercedes-Benz κατά την οποία ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Mercedes-Benz Γιάννης Τριανταφύλλου, ανέλυσε τα οφέλη που θα αποκομίσει ο οδηγός μετά τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση ώστε να επιτύχει υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και οικονομίας κατά την οδήγηση.

 Τα επαγγελματικά οχήματα που παρουσίασε η Mercedes-Benz στην Transport Show 2018

Εξωτερικός εκθεσιακός χώρος. Στην είσοδο του Εκθεσιακού Κέντρου, τους επισκέπτες καλωσόρισαν δύο X-Class 250 d σε λευκό και μαύρο. Πρόκειται για τα pickup της Mercedes-Benz που καθηλώνουν με την αισθητική και το δυναμισμό τους, διαμορφωμένα στην νέα εντυπωσιακή έκδοση για την ελληνική αγορά, TheRock edition. Στον ίδιο χώρο βρισκόταν και το ασημί Arocs 4153K της Mercedes-Benz, το εμβληματικό και στιβαρό όχημα των κατασκευών.

Truckstore. Τα μεταχειρισμένα φορτηγά και υπηρεσίες του Truckstore της Mercedes-Benz εκπροσώπησαν ένα Actros 1851LS L-Cab GigaSpace, ένα Atego 1522L S-Cab κι ένα Actros 4148K, 8X4 χωματουργικό.

Εσωτερικός εκθεσιακός χώρος. Τα αστέρια των ελαφρών επαγγελματικών εκπροσωπήθηκαν από το Vito Van 111 CDI, το διάσημο όχημα της κατηγορίας του, με μεγάλες πόρτες και χαμηλό κατώφλι για εύκολη φόρτωση και καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης.

Το νέας γενιάς Sprinter 314 CDI, τώρα και με κίνηση εμπρός που διαθέτει πάνω από 1.700 διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης σε τόσους συνδυασμούς που είναι αδύνατον να μη βρει κάποιος αυτό που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του.

Η νέα X-Class TheRock edition, 250 d 4MATIC, με τη νέα δυναμική της εμφάνιση και αναβαθμισμένη αισθητική που προσφέρεται με πλούσιο βασικό εξοπλισμό και όφελος από €6.940.

Στην κατηγορία των βαρέων φορτηγών, τα βλέμματα μαγνήτισε το νέο Actros 1846LS, το πρώτο φορτηγό παραγωγής στον κόσμο με σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης Active Drive Assist, με MirrorCam αντί για εξωτερικούς καθρέπτες στο βασικό εξοπλισμό, δύο διαδραστικές οθόνες Multimedia Cockpit σε πίνακα οργάνων και κεντρική κονσόλα και πολυάριθμες άλλες καινοτομίες.

Από το περίπτερο φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα τόσο γνώριμα βαρέα οχήματα διανομών όπως το Atego 918 και το Antos 1830L καθώς και το νέο μέλος της οικογένειας της Mercedes-Benz Ελλάς, το ευέλικτο κι αποδοτικό Fuso Canter.

Το ειδικής χρήσης απορριμματοφόρο όχημα, Econic 1830L με φυσικό αέριο απευθυνόταν σε δημοτικές αρχές με ενδιαφέρον στην αποκομιδή απορριμμάτων.

Η νέα γενιά τουριστικών λεωφορείων της Mercedes-Benz εκπροσωπήθηκε από το δυναμικό Tourismo 15RHD. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη γκάμα της εταιρείας, ο εκφραστής της απόλυτη άνεσης και πολυτέλειας στην εμπειρία των ταξιδιών, το μοντέλο της Setra S 515 HD της σειράς ComfortClass.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!