NEA

Πρόγραμμα ανάκλησης Mercedes-Benz V-Class και Vito για ενημέρωση του λογισμικού εγκεφάλου κινητήρα

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε., Γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων MERCEDES-BENZ στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης ελαφρών φορτηγών (Van) Mercedes-Benz V-Class και Vito (Κ.Σ. 447).

Η συγκεκριμένη ανάκληση περιλαμβάνει 749 οχήματα Vito και 105 οχήματα V Class, παραγωγής ετών 2015 – 2018. Στα εμπλεκόμενα οχήματα, η κατασκευάστρια εταιρεία είναι σε θέση να προσαρμόσει ακόμα καλύτερα το σύστημα ελέγχου του κινητήρα και στην οδηγική συμπεριφορά του χρήστη. Με το νέο λογισμικό, ο μέσος όρος των εκπομπών διοξειδίων του αζώτου κατά την οδήγηση μειώνεται ακόμα περισσότερο.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει ενημέρωση του λογισμικού του εγκεφάλου κινητήρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στα τηλέφωνα 00800 97777777 ή 0030 2112111597.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!