NEA

Το Honda Open Air Vehicle είναι ένα buggy βασισμένο σε pick-up

Στην έκθεση SEMA που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Λας Βέγκας παρουσιάζονται πολλά και διάφορα παράξενα…

Ανάμεσα τους το πρωτότυπο Open Air Vehicle της Honda που βασίζεται στο Ridgeline (ένα μεγάλο pick-up της μάρκας) και έχει πολλά στοιχεία από το ATV Pioneer 1000. Όπως είναι οι χαρακτηριστικές πόρτες, που έχουν αποτελέσει το πρότυπο και για την (αισθητική) διαμόρφωση της καρότσας. Όπως βλέπετε είναι τελείως ανοιχτό και πάνω από τα κεφάλια των επιβατών υπάρχει μόνο ένα roll-bar όταν τα εντυπωσιακά καθίσματα προέρχονται από το Civic Type-R, επενδυμένα με αδιάβροχο υλικό.

Μάλιστα, το ταμπλό διαθέτει ειδική επικάλυψη για να μην φθείρεται από τα καιρικά φαινόμενα, καθώς και δύο χαρακτηριστικές βάσεις για smartphones. Η σπέσιαλ ανάρτηση έχει πολύ μεγάλη διαδρομή για κίνηση σε πλαγιές βουνών κ.α., ενώ υπάρχουν προστατευτικές ποδιές στο κάτω μέρος. Από εκεί και πέρα η Honda δεν δίνει κανένα στοιχείο για το πρωτότυπο μοντέλο αφού κατασκευάστηκε ως show-off για την SEMA αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο να το δούμε στην παραγωγή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!